Τρία άτομα που διέπραξαν κλοπές σε επιχειρήσεις συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Δράμα

66

Τρία άτομα που συνελήφθησαν στη Δράμα μετά από κλοπή σε επιχείρηση της πόλης διαπιστώθηκε ότι είναι οι δράστες άλλων έξι κλοπών σε Έδεσσα, Νάουσα, Κατερίνη και Αθήνα, σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις τους (ηλικίας 43, 41 και 28 ετών) χθες το μεσημέρι, πήγαν με αυτοκίνητο στη Δράμα, όπου οι δύο από αυτούς, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε επιχείρηση και κατά τη διάρκεια συναλλαγής με υπάλληλο, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα στο οποίο ανέμενε ο 28χρονος.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες. Όπως διαπιστώθηκε τα ίδια άτομα, στις αρχές του 2017, είχαν κινηθεί με το ίδιο τρόπο σε έξι ακόμη επιχειρήσεις στη Δράμα, την Έδεσσα, την Κατερίνη, τη Νάουσα και την Αθήνα, όπου κατάφεραν να αφαιρέσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου
.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 765 ευρώ, καθώς επίσης το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.