Τη Δευτέρα η κηδεία του Μάνου Αντώναρου – H επιθυμία της οικογένειας του (VIDEO)

Συγκινεί η επιθυμία της οικογένειας του

Όπως γνωστοποίησε ο αδερφός του, η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Με ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε»:

«Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυό τους έχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά.Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».

Μάλιστα ο Ευάγγελος Αντώναρος πόσταρε και δυο φωτογραφίες μια του ίδιου με τον αδελφό του και μια από το παρελθόν, μικρά παιδιά με τον πατέρα τους:

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Αρχέλαος Αντώναρος, πατέρας του Μάνου και του Ευάγγελου Αντώναρου, γνωστός σκιτσογράφος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1998Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Αρχέλαος Αντώναρος, πατέρας του Μάνου και του Ευάγγελου Αντώναρου, γνωστός σκιτσογράφος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 1998

Μάνος και Ευάγγελος Αντώναρος μαζί

Δείτε και ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ