Φαίνεται πως η 16χρονη κόρη της Heidi Klum ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της, ξεκινώντας την καριέρα της με ένα εμβληματικό εξώφυλλο στη γερμανική Vogue. Πρόκειται για το πρώτο εξώφυλλο της Leni και όπως φαίνεται έκανε την καλύτερη αρχή.

Στο τεύχος Ιανουαρίου της Vogue Γερμανίας, η Heidi και η Leni Klum, αφήνονται στον φακό του σπουδαίου φωτογράφου Chris Colls. Το κοινό τους εξώφυλλο, σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο της Leni στον κόσμο τoυ modeling. Το μήλο κάτω από τη μηλιά.

Heidi Klum και Leni: Μαμά και κόρη σε ένα εμβληματικό εξώφυλλο

Η Leni έχει πάντα στο πλευρό της την αγαπημένη της μαμά και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο. Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό. Η Heidi φαίνεται να φυλάει στοργικά την κόρη της, η οποία με τη σειρά της γνέφει στον φωτογραφικό φακό με ένα μειδίαμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Μαμά και κόρη με matchy – matchy oversized κοστούμια, φαίνεται να το απολαμβάνουν. Περιττό να αναφέρουμε πως οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)


Τόσο η Heidi Klum, ως περήφανη μαμά, όσο και η Leni Klum, ως περήφανη κόρη, ανέβασαν το εξώφυλλο στους λογαριασμούς τους στο Instagram. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για το πρώτο μου εξώφυλλο. Διασκέδασα πραγματικά στο σετ της Vogue Γερμανίας. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ ένα καλύτερο ξεκίνημα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου Heidi Klum», έγραψε η Leni Klum κάτω από το post, σε μια δημόσια εκδήλωση αγάπης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VOGUE Germany (@voguegermany)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here