Αιφνίδιος θάνατος 30χρονης δημοσιογράφου

165

Κατέληξε μέσα σε δύο ώρες από διάτρηση στομάχου

Την τελευταία της πνοή άφησε, σε ηλικία μόλις 30 ετών, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του New TV και κατά το παρελθόν παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο Epsilon, Νατάσσα Βαρελά.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης στην εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» του Epsilon, μετά από επικοινωνία του με τον πατέρα της άτυχης παρουσιάστριας, η Νατάσσα Βαρελά πέθανε από διάτρηση στομάχου.

«Πέθανε εντελώς ξαφνικά, από διάτρηση στομάχου, στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής. Πράγματι τις τελευταίες μέρες είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές, αλλά ούτε η ίδια, ούτε οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Σήμερα τα ξημερώματα, κατά τις 3, εμφάνισε πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι, έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο και μέσα σε 2 ώρες κατέληξε, εντελώς ξαφνικά. Δεν είχε κάποιο ιστορικό», ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιάννης.

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ «τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «Χώρα», ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Financial Box». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών δούλεψε στον τ/σ «Extra 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο τ/σ «Epsilon», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα».

«Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που στον σύντομο βίο της επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους», σημειώνει. Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ «συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή».