Καλλιτεχνική παράσταση από παιδιά αφιερωμένη στα αδέσποτα της πόλης μας

«Το πρόγραμμα έχει σχεδιάζει ο χαρισματικός, νεαρός 11 ετών, Αλέξανδρος AndrewsΜαργαρίτης» λέει στον Αθήνα 9.84 η Μαρία Μορφέτα από την Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. «Είναι πολύ συγκινητικό και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Κύριος σκοπός της εκδήλωσής μας είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εγκατάλειψης των ζώων, της προστασίας τους και της βοήθειας, που μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στα αδέσποτα. Γιατί τα παιδιά είναι η ελπίδα μας, αυτά που θα αλλάξουν το μέλλον, είναι η πρόοδος».

Υιοθεσίες και δωρεές

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη ενώ όσοι και όσες πάτε θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποια καταπληκτικά αδέσποτα σκυλάκια που αναζητούν ένα φιλόξενο σπίτι . Παράλληλα μπορείτε να δωρίσετε τροφές, αντιπαρασιτικά και άλλα είδη για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων βρίσκεται στο 151 της Ιεράς οδού και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην προστασία των αδέσποτων και εγκαταλελειμμένων ζώων συντροφιάς.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here