Σήμερα η απόφαση των ΑΝΕΛ για τις Εθνικές Εκλογές

68

Στις πρόσφατες ευρωπαϊκές εκλογές, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έλαβαν μόλις 0,8% και 45.046 ψήφους, μην καταφέρνοντας να εκλέξουν αντιπρόσωπο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σήμερα συνεδριάζουν τα αρμόδια κομματικά όργανα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για τη συμμετοχή ή μη του κόμματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, εντός της ημέρας θα συγκληθούν από κοινού η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Γραμματεία του πρώην κυβερνώντος κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στις πρόσφατες ευρωπαϊκές εκλογές, το κόμμα των ΑΝΕΛ έλαβε μόλις 0,8% και 45.046 ψήφους, μην καταφέρνοντας να εκλέξει αντιπρόσωπο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Σήμερα ζητώ από τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται, σήμερα ζητώ από τους Έλληνες να θυμηθούν και να σκεφθούν την προσφορά του, σήμερα ζητώ από όλους τους Έλληνες να κοιτάξουμε τις μεγάλες προοπτικές που έχουμε» δήλωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεοδωρής Τοσουνίδης.

Σημειώνεται ότι πέραν των ΑΝΕΛ, χαμηλές εκλογικές επιδόσεις κατέγραψαν τόσο το Ποτάμι, όσο και η Ένωση Κεντρώων. Μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης αποφάσισε τη μη συμμετοχή του Ποταμιού στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και τη διεξαγωγή συνεδρίου το Φθινόπωρο.

Πηγή: el.gr