Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη

61

Στην τελευταία, τιμητική, θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του στις προσεχείς εθνικές εκλογές ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25. Στην τελευταία, τιμητική, θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος τού Γιάνη Βαρουφάκη, βρίσκεται ο Ξυλούρης Ψαραντώνης.

«Στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας με δέος ανακοινώνουμε το όνομα ενός ανθρώπου διαχρονικού, ενός Ανωγειανού λυράρη του οποίου η μουσική σύνορα δε γνωρίζει. Του αγωνιστή που, ανεβαίνοντας στην σκηνή, σείει την οικουμένη. Τον θρυλικό ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ ΞΥΛΟΥΡΗ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΜέΡΑ25.

Τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25:

Πέπη Ρηγοπούλου.
Νένα Βενετσάνου
Γιώργος Μανιώτης
Τάκης Μίχας
Λίτσα Αλεξάκη
Ψαραντώνης Ξυλούρης

Σε δηλώσεις του στο cretapost.gr ο γνωστός λυράρης ανέφερε: «Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα, γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του».

Ο ίδιος είπε, μάλιστα, πως δεν είναι η πρώτη φορά που του έχει προταθεί να μετέχει σε ψηφοδέλτιο. «Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.