Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανάψει για τα καλά και τα επιτελεία των κομμάτων δουλεύουν πυρετωδώς για τις Εθνικές εκλογές, που κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σύμφωνα με άρθρο του “Ελεύθερου Τύπου”, τα ονόματα που ακούγονται ότι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ως εξής:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ

Στην Καβάλα, η Ν.Δ. κατέχει μία από τις τέσσερις έδρες και στοχεύει να τις τριπλασιάσει. Εκτός από τον νυν βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται ο πρώην διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης και ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής.

Στη Δράμα η Ν.Δ. έχει μία από τις τρεις έδρες. Εκτός από τον νυν βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη, θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να λάβουν οι Κώστας Μπλούχος και Κώστας Κόντος.

Στην Ξάνθη, η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτή, καθώς και οι τρεις έδρες πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιούλιο αναμένεται να εκλέξει τουλάχιστον δύο. Θέση στο ψηφοδέλτιο διεκδικούν οι: Αλέξανδρος Κοντός, Μαίρη Τσιακίρογλου και Μαρίνα Παυλίδου, καθώς και εκπρόσωποι της μειονότητας.

Στη Ροδόπη, η Ν.Δ. δεν έχει βουλευτή, ενώ στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Ιατρίδης, Βούλα Ελευθεριάδου, καθώς και εκπρόσωποι της μειονότητας.

Στον Έβρο η Ν.Δ. έχει σήμερα μία από τις τέσσερις έδρες. Εκτός από τον νυν βουλευτή Τάσο Δημοσχάκη, θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να έχουν οι: Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, Σταύρος Κελέτσης, Ελενα Σώκου, Χρύσα Μπαχαρίδου και ενδεχομένως ο Ακης Γεροντόπουλος.