Αρουραίοι στο Μπάκινχαμ, έξαλλη η βασίλισσα

124

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βασίλισσα τρομοκρατήθηκε από την ύπαρξή τους.

Ατρόμητη σε πολλά όχι όμως στους… αρουραίους φαίνεται ότι είναι η βασίλισσα Ελισάβετ που τρομοκρατήθηκε με την ύπαρξη αρουραίων στο παλάτι και ειδικά στην κουζίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το προσωπικό είδε αρουραίους και ποντίκια να τρέχουν, γεγονός που κάθε άλλο παρά χαρά τους γέμισε. Ήδη, το Μπάκιγχαμ έχει καλέσει συνεργεία που ασχολούνται με παράσιτα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των τρωκτικών. 

Η μόλυνση έχει προκαλέσει πρόβλημα στο Λονδίνο, ειδικά σε παλιά κτίρια όπως το Παλάτι, το οποίο χρονολογείται από το 1703. 

Μια πηγή είπε στη Sun ότι οι αρουραίοι έχουν εντοπιστεί γύρω από το εξωτερικό των χώρων κουζίνας, κάτι που σαφώς δεν είναι ιδανικό. Ένα μέρος μάλιστα του προσωπικού είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να βλέπει καφέ ποντίκια να διασχίζουν τους διαδρόμους. 

Πάντως, το συνεργείο έχει δώσει οδηγίες στο προσωπικό, και ιδιαίτερα σε αυτούς που εργάζονται στην κουζίνα, στους οποίους έχει συσταθεί να κλείνουν τα ντουλάπια και να σκουπίζουν τα τρόφιμα για να σταματήσει το πρόβλημα της εξάπλωσης. 

Πέρυσι, η Βρετανία δέχθηκε μια «εισβολή σούπερ αρουραίων εξαιτίας μιας νέας γενιάς μεταλλαγμένων τρωκτικών.